Книгата АЛХИМИЯ НА ЗДРАВЕТО

ни се дава като система за контрол и превенция на над 100 заболявания, за цялостно възобновяване на тялото и ума и развитие на ценните умения на Седемте сили на живота. С най-добри пожелания за много здраве, приятни преживявания и вълнуващи моменти на откровение с Алхимията на Здравето и Живота!

Мисия и посвещение на тази книга

Здравето е естественото сътояние на хармония между ума, волята и сърцето на човека. „Доброто е условие за здравето. Без добро човек не може да бъде здрав.” , Петър Дънов. "АЛХИМИЯ НА ЗДРАВЕТО" е посветена на активните личности, стремящи се към благополучието и успеха. За креативните хора, търсещи да открият своите скрити таланти. За лекарите и техните пациенти, търсещи пътя към изцелението. За хората, стремящи се да постигнат здравословния баланс.

сряда, 17 ноември 2021 г.

Благодарността възобновява

 

Да благодарим на Силите, които неуморно ни подкрепят и работят за нашето здраве и благополучие, но и на тези, които ни противостоят, за да изпитат Силата на нашата Воля.

Независимо, дали някои от тези сили възприемаме като „добри”, а други като „лоши”, Великата ръка ни е обединила в Едно Цяло, за да можем, не просто да съществуваме, борейки се един срещу друг, в търсене на Истината, но преди всичко, за да израстваме Заедно.

Считаме, че Човекът е най-осъзнатото същество на Земята и същевременно Съзнанието му го извежда единствено до два хипотетично възможни избора: да се бори, или да страда, в преследване на „вечно непостижимото щастие”...

Човешкото съзнание е това, което ни кара да правим избори, да разграничаваме или ограничаваме, да се стремим към доброто или да се заключваме в оковите на лошото. Докато през това време Природата твори, осъществява, радва се и съществува в най-прекрасната си форма.

Природата е дарила всеки един от нас с прекрасен Ум, който да възприема и да се ползва от благотворните енергии на Всевишето Съзнание, проникващо във всичко и поддържащо хармоничния баланс на Живота.

 

              

Възможно ли е просто да бъдем и да реализираме Живота,

чрез най-прекрасното си Аз?

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

АЛХИМИЯ НА ЗДРАВЕТО

А лхими Я на А поге Я ИзкуствотО да Бъдеш Себе си!   посланието от корицата  Книгата, която Ви предстои да разлистите , се появи...

най-четени